Film: Tajemství a smysl života (2023)

Čas k přečtení: 2 min.
Publikováno dne: 12. 7. 2024
Štítek: duše

Film Petra Vachlera se nejdříve promítal ve vybraných kinech. Na podzim 2023 jsme jej s dětmi zhlédli v jedné z předpremiér. Pocity? Nádhera. Každý si z filmu odnese dle úrovně vědomí to, co je mu vlastní. Někdo příběh, někdo naději, někdo dojem z efektů, někdo mnohá zajímavá jména respondentů, někdo zklamání. A je to v pořádku.

Na internetu se objevilo mnoho kritiky od nevědomých. Není však nutné film kritizovat za něco, čemu nerozumím. Prostě si tam najděte to, co vás oslovilo. Nechci vám zde vyprávět děj filmu, popisovat nádherné efekty a doplňující animace, ani to co se odehrává „za oponou“ tajemství. Pokud znáte film či knihu Tajemství od Rhondy Byrne, možná se posunete zase o kousek dál. Rozhodně se nezapře inspirace tímto dílem.

Film vznikal postupně po mnoho let. Je protkán myšlenkami desítek respondentů z celého světa, které jsou kořením celého díla. Podrobnosti se dozvíte na oficiálních stránkách k filmu.

Oficiální web: https://themeaningandmysteryoflife.com/cs/

Čas k přečtení: 2 min.
Publikováno dne: 12. 7. 2024
Štítek: duše

Další doporučené filmy, knihy a dokumenty:

Film: Pyšná princezna (1952)

Film: Pyšná princezna (1952)

Černobílá pohádka o princezně Krasomile a králi Miroslavovi je naším národním pokladem. Je to má nejoblíbenější filmová pohádka ze všech.

Zajímám se o:

Tajemství a smysl života

O autorovi: Michal Dušek

Rád vás seznámím s filmy, knihami i příběhy, které mne velmi zaujaly, které stojí za to (dle mého názoru) zhlédnout nebo si přečíst. Každý v nich samozřejmě najde „to své“, nicméně někdy vidíme jen to, co je nám dovoleno vidět, nebo co jsme si umožnili sami navnímat. A věřte mi – tak jak na sobě pracujete a rostete, přečíst si knihu po deseti letech bývá mnohdy naprosto odlišný zážitek a uvědomění. Protože prostě máte zkušenosti, posun, odžito, jiný úhel pohledu…
Myšák, profilový obrázek

Přihlašte se k odběru Myšákovin

Informace e-mailem odesílám jednou až dvakrát měsíčně. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit. Využít můžete i častějí upozornění na novinky prostřednictvím svého prohlížeče (viz zvoneček v levém dolním rohu stránky).

Přihlášení proběhlo úspěšně. Čekejte potvrzovací e-mail.

Pin It on Pinterest